Ya tenemos el link de la recomendación de JanPetit.

Els amics de JanPetit ja tenen el nostre joc de les emocions, mireu com juguen!Van passar una bona estona en familia.

Nuestros amigos de JanPetit,ya tienen nuestro juego de las emociones, mirad como juegan.pasaron un buen rato en familia.

http://bit.ly/1wXF0r7

https://www.facebook.com/pages/MUT-KIDS/211544839055173

gràcies Diana!

Mut Kids, el joc de les emocions
Categoria: Jocs Dijous 20 de Novembre Escrit per: JanPetit
Aquesta setmana hem descobert «Mut Kids, el joc de les emocions» un joc de cartes que ens serveix per parlar dels sentiments i reforçar els vincles entre pares i fills.
El joc, que consta de 25 cartes de colors amb 25 preguntes, que té com a objectiu ajudar-nos a diferenciar les emocions bàsiques i a exterioritzar-les, permetre’ns així conèixer els nostres sentiments al mateix temps que passem una bona estona en família. També ens ajuda a practicar la lectura en el cas que el nen o nena comenci a llegir.

jan4
Preguntes com «quina és la teva gran por?», «si tinguessis una vareta màgica, què faries?», «aquesta és la meva cara quan estic enfadat», etc. ens donen peu a comentar amb els nostres fills temes dels quals no tenim l’oportunitat parlar mentre ens trobem immersos en el dia a dia.
Mut Kids el joc de les emocions
La creadora d’aquest joc és la Silvia Dolz, mare de 2 nens -l’Àlex de 6 anys i en Marc de 4- i terapeuta gestalt. En adonar-se’n del ritme de vida frenètic que portava, va decidir fer un canvi professional i dedicar més temps als seus fills, compartir amb ells petits moments, parlar dels seus sentiments i sobretot a escoltar la seva part emocional.
Fruit del canvi personal, va néixer aquest senzill joc per reforçar vincles i millorar les relacions familiars. Una estona de joc compartit on podem escoltar-nos de debò i fer que els nostres fills se sentin ben atesos emocionalment. Un gran descobriment!!!
La revista Faros de l’Hospital de Sant Joan de Déu, i el catedràtic Professor Rafel Bisquerra de la U.B de Psicologia de Barcelona recomanen aquest joc com a eina de treball per desenvolupar una bona salut emocional.
Juguem al Mut Kids
A casa, teníem moltes ganes de provar-lo i quan ens va arribar ens hi vam posar. En el nostre cas, que ens trobem en plena edat d’aprenentatge de la lectura, va ser un bon exercici per practicar-la. Tots dos llegien la seva pregunta i cadascú explicava, per orde, què li suggeria la seva carta. A en Jan li van agradar especialment les cartes d’expressar emocions amb diferents cares; la Berta, tot i que té 4 anys, també va voler participar en totes les preguntes. Va resultar una estona de joc molt agradable que va donar peu a poder xerrar dels nostres sentiments, pors i preocupacions. Un joc molt i molt recomanable!
MUT KIDS el joc de les emocions
Joc de 25 cartes amb 25 preguntes
Recomanat +5 anys
Dirigit a mares, pares, educadors, psicóloegs, terapeutes.
Preu 15€